En resgalen mamma...

13/2

Kategori: Allmänt

Ja då var man på plats igen. Har suttit ett tag och kollat på mallar till detta, men det är svårt.Så denna får duga ett tag nu. Min dag började inte så stilla iallafall, som jag hade önskat. Min lilla son Neoh 10 månader var redan vid 7 på morgonen lite grinig. Antar det är fler tänder på gång. Så det va bara att gilla läget att kliva upp efter en stund. Tony hade plockat fram frukost och även gett Neoh sin morgongröt.Såååå skönt att slippa det för en gång skull,bara att sätta sig ner och äta frukost direkt. Hör inte till vanligheten. Sen vart det dom dagliga göromålen, diska,tvätta kläder och stryka. Efter ett tag så började störtloppet, nu blir det GULD !!! sa dom.Jovisst !!! inte nåt vart det. Sen hände det inte så mycket denna söndag. Lite tråkigt faktiskt! så jag fick börja packa lite inför min resa den 25 feb. Men det blir inte så mycket jag tar med mig. Ska väl kika där nere efter nåt. Är lite sugen på en ONE PIECE. Mysigt att dra på sig när man går hemma och det är lite kyligt.Nä nu ska jag ta mig en kopp te och kura ner mig i soffan. Ha det så gott.

12/2

Kategori: Allmänt

Spännande detta!! Fast det tar en liten stund innan man kommit in i det. Sitter här i soffan med en av mina större döttrar Tanya och min man. Dom sitter och kikar på Inception. Tidigare var det Melodifestivalen som gällde,men de är skrattretande dåligt. Fanns en låt och hon som sjöng hade en ljuvlig röst,fast hon gick bara till Andra Chansen. Så man får hoppas på henne där då.Dom mindre brudarna satt på övervåningen och myste ,åt godis och glass. Sjöng i sina mikrofoner som dom fixat till utav topps och sen tejpat fast på kinden hahaha ja herre gud vilken fantasi. Nikita och en annan tjej hade fest hemma hos den andra tjejen, kul hade dom haft iallafall. Nä nu ska man kanske dricka upp den lilla slatten vin som är kvar i glaset  och lägga sig snart kanske. Vill nu bara säga ,God Natt!!

Neoh Möller

Kategori: Allmänt

12/2 Min första dag att blogga!!

Kategori: Allmänt

Har nu suttit och knappat lite . Men de verkar ju lite kul detta må jag säga. Kommer att återkomma snart . Vet inte riktigt hur jag ska starta. Ska bara fundera lite.

Ska nu se om man har fattat rätt hur man gör hmm!!

Kategori: Allmänt

Startat min blogg!!

Kategori: Allmänt

Ja jag har ingen aning om vad jag har gett mig in på , men man måste ju prova iallafall. Alla har så fina bloggar. Begriper inte hur dom fixar till dom. Måste nog skaffa nån som kan detta. Ha det så länge.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt