En resgalen mamma...

Min älskade dotter Nathalie.

Kategori: Allmänt

Denna vy är från ett litet mysigt ställe utanför Side tillsammans med min äldsta dotter Nathalie.

Kategori: Allmänt

21/5 Solig lördag .....

Kategori: Allmänt

Ja nu är snart denna dag över å. Vakna upp vid 8 av att Neoh stog i sin spjälsäng och kastade sina tuttar. Han är så underbart go på morgonen. När han ser att Tony är hemma så står han bara å hoppar av glädje. Sen gick vi upp och fixade frukost. Insåg att efter detta var det endel som skulle göras. Klippa gräs ,tvätta kläder och även kolla vad väskorna väger, men våran våg kunde man gömma att väga med. Man ser inte ens va det är för siffror. Så man fick ringa  en vän och låna en . Sen började vägandet, kommer nog att klara oss. 30 kg var plus 8 kg i handbagage. I morron ska Tanya packa och det ska bli kul å se vad hennes väska  kommer att väga. Hon berätta häromdan hur många skor hon skule ha med  sig, de va la 15 st eller nåt. Undra vart hon ska lägga resten av sina saker hahaha. hade nog en hel påse med bara hygienartiklar,hårspray,inpackningar,cremer mm. Men det ordnar sig säkert. Helt plötsligt när jag stog där å vägde väskorna kom jag på att jag skulle ju iväg och fixa naglarna igen. Slängde mig i duschen och drog sen iväg. Så skönt att bara komma iväg och bara sitta å NJUTA. Sitter nästan å nickar till dessa 2 timmar. Tack Y, väldigt nöjd!! och tack för en trevlig prat stund ,ja där satt vi båda å sjöng till musiken du hade på.hahaha.Mysigt.Sen va det bara att bege sig hem och fixa till lite mat. Sen vart  det affärn för lite inhandling av lite mysfaktor. Själv sitter jag nu med ett glas rött.Så gött!! Sitter och kollar på KVÄLLEN ÄR DIN! Vilka fantastiska människor det finns alltså. Så fruktansvärt måna om andra människor .Tänk om det ändå fanns fler utav dom.  Om ändå människor kunde bara sluta att tänka på sig själva och sluta va så egoistiska. Bittra människor är inget för mig. Nä nu ska jag kolla vidare på burken och hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll. På återseende!




Slänger väl in en bild på mig å!! Kommer nyare bilder på alla snart!

Kategori: Allmänt

20 /5 En underbart solig dag .....

Kategori: Allmänt

Ja men då hade vi fredag!! Denna underbara dag. Kan inte förklara varför jag trivs med denna dag men nåt speciellt e det med den. Började morgonen med frukost tillsammans med Neoh och Estelle. Sen drog vi ut på tomten en sväng innan Neoh skulle sova igen. En sak fattar jag inte riktigt även efter 7 ungar, varför ska ungar tugga på allt som kommer i deras väg. Kottar tex.!! hur gott e de då!! Men men!! Neoh är det det full fart på hela tiden. Man springer med kaffekopp,mobil och anteckningsblock med sig hela tiden nu. Bockar av och fyller på allt man ska ha med sig om några dar och samtidigt kolla vad han gör. Litar inte på den där nissen heller!! Som tur e att man har Estelle som håller koll på han lite å ifall man måste göra nåt för nån sekund. Ja annars har det varit ständning för fulla drag denna dag. Vill vara klar med det mesta även om man e tvungen att göra det igen. Ja annars har det väl inte hänt så mycket, pizzafredag igen vart de då. Så skönt att slippa laga mat. Jag har ingen fantasi längre!! Tim va hemma med några kompisar men drog efter någon timme. Vi drog på ICA för att inhandla fredagsgodis till både barn och vuxna. Handla även hem lite mat till frysen så de finns lite . Stanna även till där man kan köpa det GODA RÖDA. De är en njutning på fredagar, tråkigt att man mest bara sitter ensam.  Men det är ju ändå FREDAG!! Ungarna sprang sen runt  och sen kolla lite TV. Sen var det då dags för att lägga sig, då kommer Estelle och Celine ner å estelle grinar som en stucken gris.Å jag bara,VA E DE SOM HÄNT? mamma jorden kommer att gå under i morron!! sa hon helt allvarligt.VEM HAR SAGT DET ?sa jag.Ja Nikita sa hon. Då fick vi samlas här nere och jag fick då förklara för alla vart allt detta kommit ifrån. Ja hur säger man detta till barn??!! Mina egna tankar är,dessa fruktansvärt sjuka människor  och även religioner som sätte griller i huvudet på både barn och vuxna. Sa bara till ungarna att det bara va en människa som sagt detta och har tydligen sagt det flera ggr förrut. Estelle ville bara veta att det inte skulle komma ett glödande klot  och om vi skulle känna något. Hur övertygar man en 6 åring om att detta inte kommer att hända då.
Till slut vart det bara,Det är bara idioter som påstår något sådant sa jag. Hon vart nöjd!! Bra ,då kan vi åka till Turkiet sa hon. Herre gud!!tänkte jag hahaha.
Sen gick dom och la sig. Själv sitter jag och dricker lite vin i min ensamhet. Hmm har jag missat nåt då. Tror inte det. Kram på er alla nu.! på återseende!! Måste bara bara säga,dessa RELIGIONER OCH SEKTER ALLTSÅ!!Sitter och funderar på detta nu. GRILLER I HUVUDET! HAHAHAHA

19/5 Lite senare samma dag.....

Kategori: Allmänt

Solen har man sett idag!! Ja va har man gjort idag då hmm börja med att efter frukost och lite städning så kom jag på att jag skulle ringa till Turkish Airlines och försöka få platser så långt fram  planet som möjligt. Tycker inte det e så roligt att sitta längre bak i planet. Min flygrädsla e inte att leka med. Vissa gånger går det visserligen bättre än andra men de e en plåga att flyga. Helt slut efter en flygning.Ja i allafall, telefontid måndag -fredag 10-16. Ja hallå!! satt i 3 timmar och inte ett svar. Man vart rätt irriterad!! Gav tillslut upp och började kolla upp mailadress och vips så hitta jag en. Skrev detta mail och det tog endast 15 min tills jag hade fått mail tillbaka och bekräftade säten. Rad 5 vart det för oss alla. De kallar jag service!! detta mail skickades till ett annat ställe i landet. Jag blir så jäkla le när man ska måsta sätta sig i telefon kö halva dan. Inte har folk tid med det när dom jobbar heller och sen när dom slutar då har dom stängt för dan.Ringde häromdan till F och fick nummer 331 i kö. 37 minuters vänte tid om man inte ville att dom skulle ringa upp. Så jag slog in mitt nummer och väntade på att dom skulle höra av sig. Tog 90 minuter innan dom hörde av sig och va f.n händer då!!! Jo samtalet BRÖTS!!! väntade då på att hon skulle höra av sig igen,men icke sa nicke. Rätt irriterande!!!! Va då tvungen att sätta mig i kö igen!! 38 min!!! Detta samtal tog endast 1 MIN!!! Fråga bara om jag skulle jobba nåt till sommarn. Man blir så jäkla förbannad ,ursäkta!! men folk har inte tid med sånt och kan bara säga. Det finns många arbetslösa som skulle kanske kunna få jobb där så folk slipper sitta i kö halva dan.Gud va jag känner mig gnällig, men jag är inte den ända som varit med om detta. Nänu ska jag jag sluta gnälla och sätta mig med min äldsta son som är hemma. Kommer att sakna han. Ha nu en bra kväll allesammans. På återseende!!

Mina älskade söner Neoh och Tim.

Kategori: Allmänt

19/5 Åter en ny dag ...

Kategori: Allmänt

Morgonen började med regn , men nu lyser solen. Alla har nu gått iväg till skolan och jobb. Jag och Neoh steg upp och vi satte på kaffe så nu ska vi inta lite frukost. Ja nu smög Estelle upp oxå. För henne blir det the och macka. Lill Neoh ska nu få lite gröt och mamma nybryggt kaffe och knäckemacka. Sen blir det städning på schemat och säkert 120 varv runt huset om Neoh får bestämma. Ha en bra dag , skriver nog lite senare oxå.

Lite ljuvlig blomster från trädgården i Side!

Kategori: Allmänt

Kommer bli en sommar som Tanya aldrig kommer att glömma tror jag!

Kategori: Allmänt

18/5 fortsättning följer....

Kategori: Allmänt

ja nu är även denna dag snart slut! Satt och kollade lite kort som jag ladda upp. Roligt att sitta och kolla på gamla kort. Va har man gjort denna dag då hmm ,satt ute i solen medans Estelle och Neoh sprang runt och babblade. Kalla vindar men ändå skönt, man e dölycklig så fort solen smyger sig fram. Men den riktiga värmen får vi vänta med tills nästa vecka då vi på tisdagskväll beger oss ner till Arlanda för att där tillbringa natten på sky city. Fast utan hotellrum men dock en hård bänk att ligga på eller ett hårt golv. Fleecefiltar nerpackade. Ska bli kul och se hur denna resa slutar. När vi anländer till Antalya så möter då ägarn av lägenheten upp oss med 2 st bilar. Ja för med denna familj räcker det inte 1 minibuss heller. När vi sen anländer så är det bara att slänga in bagaget och sen gå över till Tanyas jobb där hon ska jobba i sommar. 15 METER från våran lägenhet. Kommer nog att bli en KANONSOMMAR för henne. Tur att vi känner alla där iallafall. Skulle inte varit så roligt att lämna henne där efter våra nästan  10 veckor där annars.Ska bli så kul att få träffa en svensk vän som bor där nere hela säsongen. Denna gång kommer vi inte att gå ut lika mycket och äta som tidigare, blir nog kanske 3-4 ggr i veckan bara.Kommer att åka till marknaden och köttbutiken för att inhandla kött eller kyckling. Grönsakerna är ju helt underbara där nere. Kommer att göra mycket sallad där nere. Ungarna älskar sallad. Inhandlar färska jordgubbar ,frukter, meloner och grönsaker varje dag. Kostar nästan INGET!! Tänk om det kunde vara så billigt här hemma. Men icke då!! Dagarna där nere kommer nog att gå, några dagar i veckan ska man väl ut och busa å. Såååå kul. Men till detta krävs det ju även partykläder. Tungt blir det!! Knökfull väska!! Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe  i min ensamhet och kika över räkningarna som skall betalas framöver,mindre kul men ett måste.Ha en fortsatt bra kväll nu.

Snuttan Estelle! Tummen upp!!

Kategori: Allmänt

Celine och Neoh

Kategori: Allmänt

Ja då sitter man här snart igen.

Kategori: Allmänt

Lill Neoh 13 månader.

Kategori: Allmänt

18/5 Solig dag idag.

Kategori: Allmänt

Ja här har man mycket att göra kan jag säga. Har därför inte hunnit med att skriva nåt innan. Tyckte inte jag hade så mycket att berätta heller. Men ska väl försöka komma igång igen. Ja nu vart det lite struligare allt oxå pga att Resia ringde härom dan och ville tala om att Turkish Airlines hade ställt in våran flight den 28 maj, dom försökte då boka in oss på nåt charterbolag så jag slapp mellanlanda i Istanbul. Men  dessvärre så gick ej detta. Som tur va så hade dom en direkt flight den 25 maj istället ,så då vart det den istället. Lite irriterande vart de för jag fick köpa nya tågbiljetter och förlora 1600 kr på dom andra,inget återköp där heller och kan ej ge dom till nån annan heller. Värdelöst är det!! men men ,bara att gilla läget. Sen fick man tala om på skolan att ungarna ska va borta några dar till. Nä nu ska jag ta lite kaffe, återkommer nog lite senare under dan. Ha en bra dag.