En resgalen mamma...

21/6 Detta ljuvliga Side......

Kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga! Sitter på balkongen nu vid 23.00 och det det är så underbart skönt med denna värme. Har funderat mycket dom sista dagarna om jag ska gå ut och blogga ,men orken har ej funnits. Har nog aldrig varit inne på datan så lite som nu. Altt här nere e bara bra. Har tillbringat dom sisat dagarna nere på stranden, sååå gött alltså. Idag va vi inte nere pga sjukhus besök. Min lilla Estelle har haft ont i örat i nån dag . Va på apoteket och fick några droppar för öronen, men detta hjälpte ej. Så  det vart ett litet sjukhus besök istället. Jag beundrar denna sjukvård i detta land alltså, ingen vänte tid här heller och grundligt gjort blir det. Annars har det varit en hel del utgång,såå kul. Sen har då släkten lämnat landet och även vänner.Saknar dig så C.Men då har jag  min lilla gulliga vän Natha kvar här. Va hemma hos henne i förrgår och tvättade kläder. Är lite le på att tvätta allt för hand. Så evigt tacksam min vän. Nä nu ska jag ta lite vin. Tony ska ska dra iväg och kolla på lite turkisk fotboll. Ha det så gött nu allesammans. Kram kram. Åter en ny dag snart.

17/6 Mitt underbara Side......

Kategori: Allmänt

Ja här sitter man i sitt andra hem och längtar inte hem. Detta LJUVLIGA väder!! Är lite dålig att skriva måste jag erkänna, men det e fullt upp hela tiden. Vädret är helt kanon och alla bara njuter. 2 dagar nu så har vi varit nere på stranden och såååå skönt. Vattnet är alldeles ljummet. Springer runt och samlar snäckor med barnen. Idag åt vi lunch till sammans med Tanya när hon hade rast. Har väl tänkt oss att göra nån vattensport.Är bra sugen på vattenscooter. Men får väl se vad som händer. I morgon åker min kära mor hem efter att varit här i 2 veckor,TRÅKIGT!!  Kommer att sakna henne!! Ja vad har annars hänt här,hmm utgång enhel del har det varit tillsammans med mina vänner. Så kul!! Sen har man för första gången i turkiet gått och köpt nymald köttförs i en riktigt charkuteriaffär,valde dock ej lammfärs. Så det har blivit både tacos och köttfärsås. I dag drog vi till med döner kebab,mums!! Nä nu ska jag ta mig nåt gött och dricka. Ha de så gött!! 46 dagar kvar i mitt älskade Side.

7/6 Sittande vid poolen!!

Kategori: Allmänt

Ja men hallå allesammans. Nu har  varit i mitt underbara Side i 1 1/2 vecka. Har varit LITE dålig att skriva här men de har varit så mycket hela tiden här nere. Sitter nu vid poolen och funderar på allt som hänthär nere. Solen  strålar och ca 34 i skuggan. Ungarna ligger i poolen och har de så gött. Kvällarna är ljuvliga här nere . Viär många som är här nere nu. Mamma ,syrran ,Emma och Elionor med barn. Sen är då mina vänner från Skåne här nere. Dagarnaeft tillbringar vi ute i solen och kvällarna är det restaurang besök och även disco på shemat.Lite shopping har det även blivit. Tanya jobbar på dagarna fast idag är hon ledig och ligger och sover nu.  Ikväll ska vi alla ut och äta tillsammans eftersom Tanya är ledig. Ska nu ta mig ett dopp. Ha det gött.