En resgalen mamma...

Onsdag 28/9 Dagen började ju så bra ......

Kategori: Allmänt

Ja nu är det bara att börja ladda inför helgen. Lite mycket att tänka på bara innan man åker, man litar bara på sig själv när det gäller ungarna haha. Kontrollbehov kallar man det. Men de brukar gå bättre än när jag e hemma haha. Så man e orolig helt i onödan.hmm. Att inte denna skalle spricker av allt tänkande alltså. Hur mycket orkar den egentligen hmmmm. Idag satt man och fundera på hur tungt livet kan vara för vissa vänner. De värsta jag vet är när nån annan mår dåligt .Många av tankarna kommer från helgen. Man önskar att man kunde göra nåt för att hjälpa dom. Felet e kanske att man tar åt sig allt. Sen hinner man  inte känna efter hur de e med en själv egentligen. Men jag har insett att man ska vara glad att man är frisk och har friska barn. De kan man leva länge på. Livet är för kort för att vara bitter ,som många är.Synd! Men ibland skulle man behöva en tankeställare för att bara börja inse. Känner mig väldigt djup nu ,men de är mina tankar. Nog om tankar nu, men ibland måste man få ut de. Sitter nu och ska kolla Idol. Endel är fruklansvärt duktiga. Undra hur livet skulle va utan musik alltså. Själv är jag sån som kan sitta här i soffan och bara lyssna på musik i mina lurar, såååå avslappnande.Oavsett vilken musiksort de e och på hög volym. Ska hänga tvätt i pausen och hoppas att ni som ev läser här får en fortsatt bra kväll.

Årets midsommarstång vi hade på Hotell Side Village där vi tillbringade den dagen .

Kategori: Allmänt

Tisdag 27/9 fortsättning följer .....

Kategori: Allmänt

Ja men då har man äntligen slagit sig ner i soffan . Är såååå trött alltså. Sitter nu och kollar på Idol med Tanya. Ska bli kul å se hur denna kväll slutar på Idol alltså. Lite irriterad från gårdagens avsnitt . Ja va har jag gjort idag då, inte mycket heller. Dagliga städningen och dyl är gjort iallafall. Sitter och kollar lite biljetter å. Lite sugen blir man. Nä nu ska jag kolla vidare på Idol. Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll.

Detta var på Celines födelsedag 24/9-11 i Kumköy Turkiet.

Kategori: Allmänt

Nikita och Neoh i våran pool. Mys!!

Kategori: Allmänt

Tisdag 27/9 Ja va ska man säga ......

Kategori: Allmänt

Trött som en gnu e man idag. Har väl sovit 1 timme eller nåt. Helt omöjligt att sova alltså . Men man får väl överleva det å..Ja och så idag har man 2 barn hemma från dagis och skola. Känner sig lite hängig och ont i halsen (igen). Dessa jäkla sjukdomar alltså. Ja nu har man tvingat i sig en mugg varmt te och en knäckemacka. Ska nu ta lite kaffe så man vaknar till lite. Sen blir det lite städning och tvättning. Fortfarande så har jag ingen aning va man ska ha med sig ner till Götet. Spacklet har Tanya handlat upp till mig redan, nåt jag inte fattar  VARFÖR TAR ALLTID ALLT SMINK SLUT SAMTIDIGT FÖR? HMMM. Mystiskt!! De blir ju inte billigt precis när man har sina favoriter. Just nu
är mitt favoritmärke  på foundation och puder Clinique och mascara Lancome, dom är sSÅÅÅÅ bra alltså. Svårt att börja med något annat när man nu har hittat sina kärlekar. Nog om det. Kanonväder ute iallafall och dit kan man ju inte heller gå pga sjukdom i huset så de blir att bli inne i idag. Man har lite mycket i huvudet  nu så jag fortsätter nog att skriva lite senare i stället tror jag  Hoppas att ni alla får en bra dag för de ska jag försöka med iallafall. Tjingegling

Måndag 26/9 Hemma med sjukt barn ...... :((((

Kategori: Allmänt

Japp så e de. Min lilla älskade Neoh är inte så pigg idag, förkylning och ögoninflammation på båda ögonen. Men det blir nog bättre snart. Va fjantig man e som mamma egentligen, man får så ont i sig när ungarna blir dåliga. Även om det inte är allvarligt. Men ungarna e ju ändå ens allt .Ibland undrar man hur  livet skulle se ut om man inte hade dom att leva för. Kan inte ens föreställa mig det. Det värsta e nog att det blir svårare å svårare att lämna dom. Känns som att man sviker dom. Men det går väl över kanske (not). Sitter just nu och dricker nykokt kaffe och passar på att blogga lite nu medans Neoh sover lite. Potatisen och morötterna står och puttrar på spisen. Detta e faktiskt lite njutning  att sitta här nyduschad med nykokt kaffe. Man laddar inför helgen, puhh . Man e nog inte så pigg när man sätter sig och skumpar på tåg från Gbg på söndag.Eifter en partynatt. Vi ska ha en liten skolträff där och de ska bli så kul att träffa dom som kommer.Vissa har jag inte ens träffat sen -83 då vi sluta.Så de lär nog bli ett himlans kacklande och många skratt . Ser verkligen fram emot de. Nä nu ska jag fortsätta här. På återseende och ha en fortsatt bra dag för er som läser detta.

Söndag 25 /9 Prövar väl då......

Kategori: Allmänt

Ja men då ska man väl pröva på och börja skriva igen då. Lusten har ej funnits där att ens gå in här på sin blogg. Ingen aning varför faktiskt. Ett tag fundera jag på att både stänga både bloggen och FB men jag prövar ett tag till. Iallafall, man har ett kanonväder idag. Denna helg har det varit mycket, igår va man på en väldigt givande kurs på Hussborg i Ljungaverk. Hon som hade kursen va helt kanon. Kul att se hur vi människor är i grupp egentligen. Dagen började med att alla satt tysta och mer eller mindre jäspade hela tiden. Tänkte på det när vi satt där tidigt, men senare satt alla med leende och alla dessa skratt skulle man viljat spela in alltså. Maten som man fick till lunchen va helt kanon oxå och kakan till eftermiddgs kaffet får man bara inte glömma alltså. Dagen va kanon kan man konstatera. Även Celine va ute på äventyr , kalas på badhuset. Nikita drog på fotbollsfest och kom hem sent.Senare på kvällen slängde man sig soffan med en wiskey i handen och bara njöt med mina värmeljus. Neoh sov lite oroligt och när jag vakna i morse förstog jag varför. Han hade fått ögoninflammation och snorig som bara den. Ena ögat satt ihop av allt var. Nu när han hade vaknat efter att sovit lunch så ser jag att det även satt sig på andra ögat å. Ja så de e bara att gilla läget att vara hemma i morron från jobbet. Förstog att det skulle börja så här när dom börjar dagis . Antingen så e de magsjukor eller förkylningar. Sitter nu här i soffan med han. Estelle e på pyjamasparty idag. Hon vart lite brydd att hon skulle ha pyjamas på sig mitt på dan. Nä nu har jag skrivit av mig lite. Ska nu kolla i min garderob lite va jag nu ska ha med mig ner till Göteborg dit jag drar natten mellan torsdag och fredag denna vecka. Men hittar man inget så får man väl dra på lite shopping och de gör inte ont heller hahahaa. Hoppas nu Neoh blir piggare tills dess bara. Inge roligt att lämna han . Men dom lär nog ha mysigt här hemma utan mig. Hoppas ni alla får en fortsatt fin söndag.

Slänger väl in en bild.

Kategori: Allmänt