En resgalen mamma...

11/1 Soligt väder ....

Kategori: Allmänt

Ingen lust att skriva alls men känner ett måste iallafall..Dagen har varit solig och fin. Vakna i morse av att Lill Neoh ropade efter mig och så la vi oss ner å gossa. Va skulle jag göra utan han just nu. Livet är bara så konstigt. Sen gick vi upp och åt frukost. Fixade lite och klädde på oss. Gick sen ut i det fina vädret,kändes nästan som vår här. Var ute ca 1 1/2 timme. Sen gick vi in och åt lunch. Neoh ta sig en tupplur ute i vagnen. Passa då på och ta mig en dusch då. Satte mig framför datan en stund,men inge roligt längre överhuvudtaget.Neoh vakna och tog sig lite fika. Sen vart de dax igen för utgång. 1 timme vart de ute denna gång. Sen har vi bara lekt med bilarna och legot. Nu sussar han sen några timmar tillbaka. Själv går jag nog och lägger mig snart så man slipper sitta uppe och grubbla. Fy f.. för allt!!! Saknaden gör så jävla ont. Hur? när? varför? önskar jag hade svar på allt. Nä nu orkar jag inte skriva mer. Sköt om er alla.

8/1 Helgerna är över ....

Kategori: Allmänt

Ja men då var äntligen alla helger över. Tycker det mest bara är jobbigt med alla dessa helger, hellst om man funderar tillbaks på hur det har varit ett tag. Ja hur mår man nu efter allt då!!?? Ingen höjdare heller ,det går upp och ner hela tiden.Ont gör det i en. Paniken smyger på bara man börjar att fundera på allt. Men det är bara att försöka att klättra upp ur det mörka hålet . Men saknaden är så fruktansvärt stor. Men det är tur att man har lill Neoh som håller en sysselsatt. Idag har vi varit ute nästan hela dan. Svårt att få in han. Han bara älskar att pula på ute. Min lilla Neoh .....Jag är så glad att jag har han. Nu ska jag sätta mig och kolla på tv. Hoppas ni alla haft en fin helg och att veckan startar bra. Mina älskade barn ,jag älskar er över allt annat.Kram på er.

4/1 God fortsättning alla mina vänner!!!

Kategori: Allmänt

Vill bara tacka alla mina vänner för all er hjälp.Skulle aldrig klarat detta utan er. Evigt tacksam M för att du finns.Kommer att sakna er alla, ni vet vilka . Annars hoppas jag att ni alla haft en fin jul och ett gott nytt år. Äntligen har då vintern kommit till Ånge för barnens skull , här nere är det mörkt och blåsigt. Men det blir väl bättre längre fram. Just nu känns allt mycket tungt men hoppas det bara vänder snart. Men men , bara att gilla läget.Nu ska det packas upp här . Så sköt om er alla . Tänk en gång extra innan ni säger och tänker nåt. Lovar att man mår betydligt bättre utav det. Ha era egna åsikter om saker och ting. Skvaller kommer bara från människor som inte har nåt annat att göra och vill gotta sig i andras olycka.Nog pratat om det. Ha de så gött nu!!!